• Bel ons nu +31 6 53719060
 • Geüniformeerde Beveiliging

 • Wij dragen zorg over uw waardevolle zaken

  Secu24 draagt ook zorg over uw zakelijke en persoonlijke eigendommen.

  Inbraak, insluiping, storingen, diefstal, overlast, poging tot inbraak, brandstichting en vernielingen: het zijn allemaal zaken die de normale gang van zaken verstoren. Naast risico voor personen en bedrijfsmiddelen ontstaat meestal ook bijkomende schade, in de vorm van vertraging en onderbreking van bedrijfsprocessen. Het is daarom van belang om de organisatie omtrent de veiligheid van uw bedrijf kritisch onder de loep te nemen en daarop de juiste maatregelen te nemen.

  Secu24 wil u daarbij graag van dienst zijn en samen met u een pakket van maatregelen samenstellen om de continuïteit van uw onderneming zeker te stellen. Secu24 biedt u de volgende mogelijkheden:

  • Objectbewaking
  • Cameraobservatie
  • Diverse facilitaire dienstverlening
 • Object bewaking

  Voordat Secu24 aan een opdracht begint maken we eerst een grondige analyse van de risico's die we samenvatten in een risicoanalyse. Nadat we alle risico's hebben gecategoriseerd maken we een plan van aanpak en integreren we de maatregelen in uw organisatie. Zo is uw bedrijf beschermt tegen schadelijke invloeden die van binnen en van buiten kunnen komen.

  De beveiligingsbeambten die door Secu24 worden ingezet zijn voorbereid en kennen uw bedrijf. Zij houden toezicht op de genomen maatregelen en zullen deze handhaven. Zijn of haar taken zijn niet alleen beveiligend maar ook dienstverlenend. Hij of zij kent de aandachtspunten die specifiek zijn voor uw bedrijf, zodat de bedrijfsprocessen optimaal blijven verlopen.

  Natuurlijk kunt u ervan uit gaan dat de beveiligingsbeambte representatief is en een "visitekaartje" van uw bedrijf uitdraagt naar uw gasten, leveranciers en andere bezoekers.

  Indien u geïnteresseerd bent of vragen heeft bel ons dan. U kunt ook een Email sturen of het contactformulier invullen.