• Bel ons nu +31 6 53719060
 • Evenementen Beveiliging

 • U organiseert een evenement en u bent op zoek naar een beveiligingsbedrijf die de volledige regie en uitvoering van de beveiliging van uw evenement verzorgd. Secu24 wil u hierbij graag van dienst zijn.

  Plan van aanpak

  Secu24 inventariseert samen met u de risico's en verwerkt die gegevens in het plan van aanpak. In dit plan van aanpak staat een duidelijk advies over de te nemen maatregelen en de taakverdeling aangaande crowdcontrol en de beveiliging. Hierbij gaan we uit dat deze taken uitgevoerd worden door beveiligers van Secu24. Deze laatste zin heb ik zo neergezet, omdat onze beveiligers zich duidelijk onderscheiden in kwaliteit, kennis en ervaring ten opzichte van andere aanbieders.

  Extra aandacht bij selectie van medewerkers

  Secu24 besteed veel aandacht aan de selectie van hun medewerkers. Iedere beveiliger die in dienst treedt bij Secu24 krijgt daarna nog een uitgebreide scholing in de diverse aspecten en disciplines die bij de beveiliging van evenementen aan de orde komen. Immers Secu24 begrijpt als geen ander dat de beveiligers voor een groot deel bepalend zijn voor de sfeer van uw evenement. We praten dus over sfeerbeheer. De beveiligers van Secu24 zijn uiteindelijk uw visitekaartje.

  Werken binnen wettelijke kaders

  De beveiligers die verantwoordelijk zijn voor de interventie bij probleemsituaties zijn allemaal volwassen persoonlijkheden die door hun communicatieve vaardigheden en kennis weten hoe conflictsituaties op te lossen. Daarbij is het niet onbelangrijk dat zij weten binnen welke wettelijke kaders zij kunnen optreden in geval van ontdekking van criminele activiteiten.

  Preventief werken door inzicht

  Onze slogan "Action Beats Reaction" komt bij onze beveiligers als onze filosofie tot zijn recht. Door de goede voorbereiding en uitstekende vaardigheden van de beveiligers van Secu24 zijn zij in staat om in een vroeg stadium eventuele knelpunten te herkennen en daar adequaat op te reageren. Dit voorkomt verdere problemen en zorgt ervoor dat uw evenement een succes is.

  Secu24 biedt een economisch voordeel

  Het grote voordeel dat u heeft om Secu24 de beveiligingswerkzaamheden uit te laten voeren is dat door goede voorbereiding en de inzet van betere beveiligers u kunt besparen op het aantal beveiligers. Hierdoor bent u uiteindelijk goedkoper uit dan bij een ander beveiligingsbedrijf.

  Wilt u meer informatie?

  Bel ons, stuur ons een Email of vul het contactformulier in.